Kyokushin Karate – Asociatia Club Sportiv Budo Gym

  ”Respectarea unei etichete, atat in sala de antrenament (Dojo), in viata de zi cu zi, dar mai ales respectarea unor reguli care amintesc de Codul Bushido al samurailor, bazate pe respectul de sine si respectul fata de cei din jur si fata de inaintasi, fac din Artele Martiale una dintre cele mai moderne si mai eficiente metode de educare si formare a caracterelor nobile, de care societatea noastra are atata nevoie!”
(Sensei Gruia Docan – 5 dan – Presedinte CS Budo Gym)

Orar:
In fiecare Marti si Joi de la ora 17:30 la 18:30 in sala 2 a Centrului de Copii si Tineret al FTMB.
Contact:
Telefon: 0722 391 438;
Site : www.budogymclub.ro  /   revista.budogymclub.ro

        Asociatia Clubul Sportiv „Budo Gym”, membra in cadrul Adunarii Generale a Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), infiintata de Sensei Gruia Docan in anul 2007 in Bucuresti, este unul dintre cele mai titrate cluburi de Karate Kyokushin din Romania. Sensei Gruia Docan, presedintele clubului, este promotorul si organizatorul celei mai cunoscute competitii de Karate Kyokushin din tara noastra si anume „Bucharest Challenge Cup”, eveniment sportiv  desfasurat in parteneriat cu Federatia Romana de Karate Kyokushin (FRKK) si FTMB, si care se bucura de un mare succes, atat pe plan national cat si international.

         Activitatea clubului sportiv „Budo Gym” se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, aceasta fiind axata in general pe selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul Artelor Martiale, precum si pe organizarea si participarea la competitii, stagii interne si internationale de profil.

        Artele Martiale pe care Clubul Sportiv „Budo Gym” le promoveaza sunt indreptate pe trei mari directii si anume: sportiva, aplicativa si de sanatate, in aceeasi masura, aceastea fiind considerate unele dintre cele mai eficiente forme moderne de educatie a tinerei generatii, in cadrul antrenamentelor punandu se accent atat pe dezvoltarea calitatilor fizice si motrice, dar mai ales pe disciplina respect fata de semeni si dezvoltarea stimei de sine.

         De asemenea, Clubul Sportiv „Budo Gym”, este singurul club sportiv din Romania care detine o revistă de profil – Revista Budo Gym, in care se pot regasi numeroase materiale interesante. Cursurile de Arte Martiale ale clubului „Budo Gym” pot fi urmate de toate persoanele care au varsta cuprinsa intre  4 si 60 de ani, care au o sanatate ce le permite practicarea unui sport de contact.

         “Antrenamentul de Karate inseamna, inainte de toate, sanatate fizica si psihica, fiindca la noi la club copiii vor beneficia de antrenamente personalizate, in functie de capacitatea lor, dezvoltandu-le astfel calitatile motrice si nu numai. Prin antrenamentele noastre cei mici vor castiga incredere in sine si echilibru interior. Si mai ales pentru ca, alaturi de noi, ei pot deveni campioni. La noi fiecare membru al clubului conteaza!” (Sensei Gruia Docan – 5 dan – Presedinte CS Budo Gym)

         Incepand cu anul 2016, Asociatia Club Sportiv Budo Gym desfasoara cursuri de arte martiale si autoaparare in sala 2 din cadrul Centrului pentru Copii si Tineret in fiecare Marti si Joi de la ora 17:30 la 18:30.

Contact:
Telefon: 0722 391 438;
Site : www.budogymclub.ro  /  revista.budogymclub.ro