Fă-ți propriul workshop!

Fundația pentru Tineret a Municipiului București, prin Centrul pentru Copii si Tineret,  situat în Bucuești, Calea Șerban Vodă nr. 213, sector 4, reprezintă o locație foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport. Punem la dispoziția tuturor tinerilor 3 Sali fie pentru educație non-formala fie pentru ședițe mai informale, traininguri și workshop-uri în format de maxim 30 de persoane. Ele sunt configurabile în functie de evenimente și de nevoile tinerilor.

De foarte multe ori are loc o învalmaseală de idei în momentul în care se discută despre noțiunile seminar, workshop, conferință, training, team building. În mod similar acestea aparținând aceleiași umbrele conceptuale și pot să fie ușor de confundat sau utilizate greșit.

Fie ca vorbim despre conceperea unui proiect comun, despre o strategie sau un plan pentru dezvoltarea persoanală, despre crearea obiectelor materiale sau despre schimburile de experiență, pe parcursul unui workshop partincipanții exersează o serie de abilități, sub atenta supraveghere a unui facilitator. Rolul său este să se asigure că sesiunea va decurge în conformitate cu programul și de a ghida toți participanții pe masură ce ei iși exersează aptitudinile pentru a îndeplini obiectivele stabilite.

Un workshop presupune și implicarea activă a participantilor în procesul de învățare și este construit în jurul conceptului de educație non-formală care se bazează pe exerciții și pe experiențe. Ca și durată workshop-ul poate să fie întins pe parcursul mai multor ore sau se poate întinde pe două trei zile.

Scrie-ne un e-mail aici sau dă-ne un telefon aici ca să vedem cum te putem ajuta în inițiativa ta.

Cu drag,
Echipa FTMB