Aikido – Asociația Club KIAI

     

    Asociatia Club Kiai si Asociatia Club Sportiv Sportin Bucuresti sunt membre in cadrul Adunarii Generale a Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) si desfasoara cu titlu permanent, in cadrul Centrului pentru Copii si Tineret al FTMB, un program educativ, cultural sportiv prin aikido. Acest program se adreseaza copiilor, tinerilor, dar si parintilor acestora, cei care trebuie sa–i indrume si sa le fie modele in viata.

Orar:
Copiii în fiecare Marti si Joi de la ora 17:30 la 19:00 in sala de Aikido a Centrului de Copii si Tineret al FTMB.
Adultii în fiecare Luni, Miercuri si Vineri de la ora 19:00 la 21:00 in sala de Aikido a Centrului de Copii si Tineret al FTMB.

Contact:
Telefon: 0723 604 304

         Aikido este cea mai completa si complexa metoda de educatie a omului, deoarece prin felul in care a fost conceputa aceasta arta martiala, poate fi practicata de la cele mai fragede varste – 3 ani, pana la cele mai inaintate – 80 ani. In Aikido neexistand competitii, abordarea lui se poate clasifica in patru mari etape: de formare, de dezvoltare, de intretinere si terapeutic. Folosind vehicolul motricial, Aikido, induce inca de la primul contact comunicarea, pornita dinspre interior spre exterior, ca tot ceea ce facem sa fie sub imperiul lui “TE ROG FRUMOS“.

         Începând din vara anului 2012, Federația de Aikido Tradițional, beneficiază de cel mai modern și elegant dojo din București în incinta Tehnic Club – Centrul pentru Copii și Tineret. Consacrat numai Aikido-ului, noul dojo reprezintă cu adevarat un centru național de dezvoltare al armoniei și educației pentru copii și tineri, dar unde își pot găsi loc și părinții acestora.

Parteneri: Fundația pentru Tineret a Municipiului București și Asociația KIAI, Clubul Sportiv SPORTIN București;

Orar:
Copiii in fiecare Marti si Joi de la ora 17:30 la 19:00 in sala de Aikido a Centrului de Copii si Tineret al FTMB.
Adultii n fiecare Luni, Miercuri si Vineri de la ora 19:00 la 21:00 in sala de Aikido a Centrului de Copii si Tineret al FTMB.

Contact:
Telefon: 0723 604 304

Fax: 021 760 75 76;

Email: aikidotraditionalfederation@yahoo.com

Website: https://www.aikidotraditional.ro